GNIAZDO Jesteśmy jak rodzina, Atakując jednego Atakujesz wszystkich!
Tutaj każdy mówi coś o sobie. Żeby lepiej współpracować, musimy się lepiej poznać. Może ja zacznę.
Jestem szesnastoletnim chłopcem . Mieszkam w okolicy Mińska Mazowieckiego. Mam na imię Michał. Interesuje się sportem, a w szczególności piłka nożną oraz komputerami. Moje gg 555445. W traviana gram od 2 lat z przerwami
.
Pozdrawiam wszystkich.
Mam na imie Piotr gram w Travka od 6 miesięcy pochodze z Brzeska miasta piwoszy.Mam 18 lat interesuje sie sportem (Piłką Nozna) ,Modelarstwem,Komputerami,Motoryzacja równiez płcią piękna. Mój nr. gg 5003743 E-mail edek6688@o2.pl
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Ja nazywam się $lepy, mówią tak o mnie ponieważ jestem niewidomy... mam 7 lat i chciałbym tutaj poznać pfujaciela
A już tak serio...
Imię: Bartłomiej
gram w trave: kilka miechów... wcześniej grałem ale straciłem neta...
Ilość wiosen na karku: 18
Zainteresowania: Muzyka (metal), manga & anime, travian... ;P
Zajęcie: uczeń, liceum zaoczne w Warszawie
gg: 6185080 (ŻADNYCH ŁAŃCUSZKÓW BO ZABIJĘ !!!!!)
Pozdrawiam ^.^
Witam. Mnie niedługo stuknie 21 wiosen, na chrzcie dali mi Piotr na imię, studiuję sobie w Gdyni;p Interesuję się sportem głownie jest to siatkówka, lecz lubię też obejrzeć dobry mecz w jak to mówią Amerykanie soccer'a;p W traviana jest to moja 3ecia edycja, poprzednie grałem po połowie;p GG 7163728
Pozdrawiam
Apollo napisał:
slepy 666 napisał:
Ja nazywam się $lepy, mówią tak o mnie ponieważ jestem niewidomy... mam 7 lat i chciałbym tutaj poznać pfujaciela
A już tak serio...
Imię: Bartłomiej
gram w trave: kilka miechów... wcześniej grałem ale straciłem neta...
Ilość wiosen na karku: 18
Zainteresowania: Muzyka (metal), manga & anime, travian... ;P
Zajęcie: uczeń, liceum zaoczne w Warszawie
gg: 6185080 (ŻADNYCH ŁAŃCUSZKÓW BO ZABIJĘ !!!!!)
Pozdrawiam ^.^Ja nazywam się $lepy, mówią tak o mnie ponieważ jestem niewidomy... mam 7 lat i chciałbym tutaj poznać pfujaciela
masz 7 lat ?
Tak... mam 7 lat i do tego jestem niewidomy.....
A potem piszę, że nazywam się Bartłomiej i zaliczyłem 18 wiosenek na karku...
Pomyśl, jeśli potrafisz ;] (nie obrażaj się, to jest tylko cytat z piosenki ;P)
Witam ja nazywam się Radek, ale od lat wszyscy mówią do mnie Rado nawet rodzicom się zdarza
mam 28 lat od 5 lat mieszkam i pracuje w Republice Irlandii. W trawiana gram od 6 miesięcy. Pracuję jako logistyk w dużej firmie transportowej i też ten kierunek studiuję w Irlandii.
Nowy użytkownik
Cześć mam na imię Jarek i mam 14lat, mieszkam w Radomiu, gram w travian-a od pół roku. Interesuje się motoryzacja, elektroniką, trochę pirotechniką i inny rzeczami. Mój gg to 8004553